Булката беглец отново дотича при Хефнър

share

Собственикът на "Playboy" Хю Хефнър се е сдобрил с бившата си годеница Кристъл Харис, пише "Труд".

Само четири дни преди датата на сватбата между плейбоя и 25-годишния модел, Крисъл съобщи, че няма да минат под венчило. Близо година по-късно обаче тя се е върнала при медийния магнат и се е нанесла в имението му "Playboy".

"Да, Хю Хефнър и аз сме отново заедно", написа тя в Twitter и допълни: "Да, аз отново съм неговото момиче номер 1. И, да, щастливи сме. Надявам се, че съм изяснила всякакви недоразумения."

Междувременно 86-годишният основател на "Playboy" също потвърди събирането, като приписа заслугата на секретарката си Мери О'Конър. "Мери ми върна Кристъл. Кристъл била нещастна и тъжна, така че Мери я накарала да ми признае и тя я послушала", обяснява плейбоят.

Явно Хю е забравил публичното обвинение на Кристъл, че сексът с него продължавал около две секунди.

Макар че скоро след разваляне на сватбата Хю се появи с нови фаворитки, той не нагруби бившата си годеница, припомня изданието.

Единственият повод за дрязги помежду им се оказало кученцето Чарли. Те дори стигнаха до съда, за да постанови кой има право да се грижи за малкото пале.

Тогава Хефнър великодушно заяви: "И двамата обичаме кученцето. Казах ѝ, ако иска да задържи пръстена и Bentley-то, а пък за мен да остане кученцето. Надявам се да се разберем."

Водещи новини

Още новини