Алисия и Николай Михайлов се сгодиха

share

Алисия смени статуса си във Фейсбук. Бившата на Валери Божинов мина към "сгодена", което веднага провокира слуховете, че скоро ще има сватба.

Двамата с Николай Михайлов отдавна се заиграват на темата за брак. Михайлов наскоро се снима как бута количката с бебето на сестра си и коментира, че ще бъде страхотен баща. Вратарят на Твенте неведнъж е казвал, че Ася е жената за него и би се радвал на сериозна крачка и по-голямо семейство един ден.

Наскоро той й подари пътешествие до Сен Тропе. На снимките двамата позират като на сватбена фотосесия, прегърнати и ухилени до уши. "Той е толкова нежен, страстен и секси", написа в социалната мрежа фолкпевицата.

На рождения й ден Ники и отговори с прочувствени думи: "Пате, обичам те, защото ме правиш много щастлив! Обичам те не само заради красивото ти лице или заради милата ти усмивка, или заради сладките ти думи - обичам те заради самата теб. Искам винаги да си усмихната и щастлива и да се чувстваш обичана. Влюбвам се в теб всеки ден, обичам те!"

Зложелатели обаче не вярват, че двамата са се сгодили, а определят смяната на статуса на Алисия като поредния пиар. В момента Ники Михайлов се пече на огън, след като стана участник във верижната катастрофа на магистрала "Тракия" миналата събота. Според слуховете, той е карал с превишена скорост, а високопоставен началник от МВР покрил инцидента.

Водещи новини

Още новини