Скандал! Алисия и Николета Лозанова влизат заедно във ВИП Брадър

share

Умопомрачителни скандали ще се развихрят от септември в телевизионния ефир. Причината е, че две от най-скандалните светски дами Алисия и Николета Лозанова ще влязат в къщата на ВИП брадър.

Според "България Днес" в шоуто ще влязат и баджанаците и настоящи половинки на двете дами Николай Михайлов и Валери Божинов. Това обаче не е сигурно, тъй като и Михайлов и Божинов имат ангажименти с отборите си. Николета Лозанова вече се хвалела в Пловдив, че няма търпение да влезе в къщата, за да натрие носа на бившата на настоящия си съпруг. Тя дори изтърсила Валери Божинов с петцифрена сума за нови дрехи, с които да се появи в луксозната къща. Останалите участници, от които продуцентите чакат потвърждение са гимнастикът, журналистът Крум Савов и съпругата му Мая, Ники Кънчев, Софи Маринова, Устата, Азис, Глория, Мая Бежанска, манекенката Ива Янкулова и неизвестен засега политик.

Иван и Ирина Сарачинова в последния момент се отказали от участие. Решението било взето от Ирина, която категорично отказала да се преоблича пред камерите.

Водещи новини

Още новини