Сузанита се наблъска със силикон

instagram.com/mvradova/
share

Дъщерята на известния изпълнител Орхан Мурад – певицата Сузанита, най-сетне се сдоби с желания размер гръдна обиколка, пише "Монитор". В развлекателната платформа Тик-Ток тя показа новия си бюст. Коментарите за силиконовия тунинг на тийнейджърката отново са противоречиви. По-рано плъзнаха слухове, че тя вече се е подложила на въпросната интервенция, но родителите й коментираха, че все още не са дали разрешението си. През топлите месеци на 2020 г. Шени – нейната майка, разкри, че би я подкрепила, стига да намери обещаващ лекар.

Освен пищната гръдна обиколка, с която се е сдобила Сузанита, сред промените е дълга черна фризура. Години наред певицата, която първо твореше рап парчета, а по-късно се преориентира към поп-фолка, поддържаше бяло-русия нюанс на косите си. Това също бе сред причините звездната наследница да е остро критикувана. В социалната мрежа Тик-Ток тя публикува апетитно видео, което скандализира приятелите й в уебпространството.

Сузанита си маха джуките!

Мълвата през лятото бе, че певицата иска да си сложи не повече от 300 кубика. Кадрите издават, че вероятно това е количеството, което е сложила хубавицата, ако не и повече. Видеото обаче е с филтър, който допълнително надува бюста й.

Шенай, съпругата на Мурад, неведнъж е споделяла, че харесва артистичния, дори на моменти провокативен стил на дъщеря си. Като изпълнител Сузанита не само иска, но и трябва да бъде забележима, като, обединявайки талант и визия, тя гарантира част от успеха си. Единственото условие на семейството бе младата изпълнителка на навърши пълнолетие – това се случи през изминалата година. В продължение на 6 месеца тя е търсила подходящ доктор, или поне толкова е изминало, откакто официално стана ясно, че е решена да направи операцията. Клиповете й са споделени около коледните и новогодишните празници.

Водещи новини

Още новини