Кичка Бодурова: Слави съсипа държавата!

share

"Слави Трифонов съсипа държавата". Така избухна Кичка Бодурова пред "България днес".

Ден преди това певицата публикува критичен пост към Трифонов в социалните мрежи. С думите си Бодурова запали война с Дългия. А доколкото познаваме Слави, той ще отвърне на тежкия удар, който тя му нанесе.

Певицата е категорична, че шоуменът е виновен за проблемите в страната ни. Бодурова направи на пух и прах Трифонов, като го скъса от подигравки във всеки един аспект - от предаването му чак до неговата музика.

"Казва, че държавата е зле, но той е виновен за това", категорична е певицата.

Кичка от дълги години живее в Лас Вегас, но живо се вълнува какво се случва в родната й страна. Певицата недоумява как на Слави му идва идеята да прави партия. Както е известно, Дългия обясни, че ще влиза в политиката. Дори има и име на партията - "Няма такава държава".

Кичка смята, че Слави успява да се задържи толкова години на екран благодарение на простотиите, които той и екипът му ръсят в ефир. Затова може да има и хора, които ще го подкрепят.

"Щял да прави партия. Такава държава има, Слави, и то от 681 г. Но такива като теб самозабравили се, направили 2 лева в повече, я докараха дотук! Ти трябваше да използваш трибуната на това шоу и да вдигаш летвата нагоре, а не надолу. Това, че понякога имаше среща с известни личности не може да измие срама и гнусотията от цинизмите на вулгарния език, за които уж ти раздаваше "червени" точки. Имам идея как да кръстиш новото си движение - "Партия на простаците и самозабравилите се".  Има доста, които биха могли да членуват в нея", откровена е Бодурова.

Според певицата Слави Трифонов събира рейтинг с чалга и цинизъм.

Кичка не пропуска да критикува и музиката на Дългия, както и начина, по който той пее.

"Това е един "певец", който ръмжи с 4 тона диапазон и изплезен език. Това, че всяка вечер е на екран го направи "суперстар", присмива се на Дългия Кичка.

Водещи новини

Още новини