Николета още не знае кога ще се роди детето й

share

Дамата си правила планове да роди дъщеря си, колкото се може по-скоро. Дали от съображение за фигурата си или от нетърпение, не е ясно.

Лекарите съобщили на Ники, че ще роди на трети март. Брюнетката сподели с феновете си вечерта на 2 март, че бебето идва.

Последваха стотици благопожелания, след което Ники изчезна от полезрението. Говореше се, че недоброжелатели хакнали акаунта й в социалната мрежа. Той бе възстановен след два дни, а първото което Лозанова сподели с феновете си бяха думите:

„‎Докторите каза , че бебето ще се роди Април месец “ – намусените емутикони издадоха разочарованието на бъдещата майка, която изглежда няма търпение да види дъщеря си.

„Nikoleta Lozanova а аз толкова се вълнувах ;(„, допълни разочарованата Николета.

Минути по-късно чувствителната бъдеща майка написа:

“ вижте …аз не се хваля .. вълнувах се. .. .както гледам , че и хората чакаха с нетърпение затова писах ,,, така че с завистта си неможете да ме нараните (:“, тросна се тя на невидимите си врагове.

Учудени някои нейни приятели я попитаха дали изобщо знае в кой месец е, на което госпожа Божинова отвърна, че прекрасно знае, но с Валери планирали бебето им да се появи в осмия месец. Лекарите посъветвали да отложат операцията за деветия, което явно не се нрави на Николета.

Налага й се да прояви още малко търпение, което й пожелаха всичките й фенове в социалната мрежа.

Водещи новини

Още новини