Божинов излъгал за доходите си

Интернет
share

Решението - срещите на Валери Божинов и сина му да се осъществяват по една седмица всеки месец в чужбина, където живее бащата, а не в България е потресаваща изненада, правен прецедент, правен и морален абсурд – коментира пред в. „България днес” адвокатката на Алисия Радост Караиванова.

Що се отнася до издръжката, не съм изненадана от това,
че съдът я е определил в размер на 2 хиляди лева месечно, тъй като тя е определена на базата на приетото от съда обстоятелство, че месечните доходи на Валери са 15 хиляди евро. Истината е, че той реално получава 143 хиляди евро месечно – заявява пред таблоида адвокатката на Алисия.

Коментарът идва в момент, в който Алисия е в обтегнати отношения и със сегашния си приятел Ники Михайлов. Говори се, че певицата и вратарят са пред раздяла.

Футболистът искал да се отърве от чалгаджийката и само търси повод, за да я сложи на дузпата – твърдят запознати. Според някои клюки двамата вече са се разделили преди няколко дни. Показателен, че отношенията между двамата не са топли, е фактът, че Михайлов не се обадил на певицата след края на делото й срещу Валери Божинов.

Водещи новини

Още новини