Ромски бос купил победата на Софи Маринова

Булфото
share

Ромската певица е получила солидно финансово рамо от циганския барон Жоро Черния, който е пръснал десетки хиляди левове, за да и осигури титлата, твърди източник на "Уикенд".

Близкият приятел на чалга дивата се погрижил да я избута напред, плащайки организирано гласуване с есемеси в махалите и катуните.

Така Софка е получила над 100 000 гласа, отвявайки с троен резултат конкурентката си ДесиСлава. Веднага след финала на на шоуто в зала 1 на НДК Маринова се качи на мерцедеса си и отпрашила към луксозен столичен хотел, видя папарак на "Уикенд". Там я очакваха най - близките и приятели сред които бе и един едър мургав мъж. Оказа се че това е един от най- големите цигански барони Георги Янков- Жоро Черния.

ДесиСлава разкрива, че към 19,57 малко преди шоуто, е получила SMS: "Няма да спечелиш. Нещата  са нагласени." Деси отказа да каже кой е подателят.

Софи Маринова успя искрено да се зарадва на успеха си, въпреки очевидното нагласено гласуване. "Благодаря на ромите, че не са ме излъгали и са си купили ваучери", бяха първите думи на победителката. После тя побърза да си тръгне и да кацне на масата на Жоро Черния , където с продуцента й Крум, Бони и Устата поливаха успеха с шампанско до сутринта.

Водещи новини

Още новини