Наталия Гуркова сваля траура, става тв водеща

Булфото (архив)
share

Мис България Наталия Гуркова сваля траура. Красавицата, която миналата година загуби съпруга си Джордже Михалевич се връща под прожекторите, при това с пълна сила.

Наталия започва документална поредица, посветена на богатите и известните, която стартира в интернет от 1 февруари. Партньор в новия й проект ще бъде режисьорът Стилиян Иванов. Предаването няма да се излъчва по телевизията, а в социалните мрежи и видеопортала You Tube.

Наталия и Стилиян ще търсят индивидуалните отговори на вечните въпроси: колко струва успехът, какво е любовта, за какво са ни приятелите, нужен ли е бракът, защо изневеряваме, важна ли е кариерата, цената на славата, страхът от смъртта, значението на парите... за тези, които са постигнали много и имат всичко в очите на другите.

„Предаването ще носи името „Те са!” и в рамките на 24 минути ще разказва подробности за живота на богатите и известните. Любопитно е, че интервютата няма да се правят в студио, а в работната среда на хората, от които се взимат — работно място, места за забавления и почивка, на борда на самолет или яхта... Изданията ще бъдат субтитрирани на английски език”, съобщава Гуркова, пише в.  „България днес”.

Наталия и Стилиян преднамерено не са търсили телевизия, на която да предложат проекта си. Двамата планират да бъдат напълно независими като екип и като предаване.

Изборът на ден за старт на предаването също не е случаен – петък. Денят е под знака на Венера, а Гуркова е Телец в този знак.

Водещи новини

Още новини