Андрей Арнаудов държи жена си под ключ

Булфото
share

За разлика от екранната си половинка Иван Христов, който вече открито демонстрира интимните си отношения с новата си приятелка Ирина Сарачинова, Андрей Арнаудов продължава да се появява сам на светски партита и купони.

Че известния телевизионер отдавна има връзка с хореографката Маргарита Будинова е обществена тайна от доста време. Двамата живеят заедно под един покрив от доста време, но все по-рядко се появяват в обществото.

След като преживя доста шумен развод със съпругата си Даниела Янков, интересът към Андрей дълго време не стихваше. Светски клюкари го свързваха с десетки други жени, сред които и фолк певицата Лияна. По тази причина шоумена се зарече, да пази личния си живот в тайна и далеч от любопитната преса, пишат от marica.bg.

Именно това е и причината почти никога да не се появява в обществото заедно с приятелката си Маргарита Будинова. Възлюбената му дори няма право да се разхожда из София свободно, заради интереса на медиите към нея. Според запознати Андрей буквално държи под ключ Маргарита в жилището им в Драгалевци, за да избегне излишните спекулации и относно тази си връзка. Това е и причината изкусителната танцьорка все по-рядко да напуска дома си.

Водещи новини

Още новини