Мартина карала Слави да отслабва

share

Десетте пържени яйца за закуска вече са забранени за Слави Трифонов, любимата му кока-кола - също. Водещият се борел с  излишните килограми, които качил в последно време по настояване на кльощавата си любима Мартина Огнянова, пише в. "България днес".

"На шефа много не му дават да се занимава със силови упражнения, сигурно заради операцията на крака. Оттогава не трябва много да се натоварва, а преди беше фитнес маниак. Вече е чичко, не е никакъв сескссимвол, по-скоро е обездвижен и мързелив", клюкарят в съблекалнята девойките от балета на Дългия. Женските трикове на красавицата Мартина обаче хванали дикиш и Трифонов потърсил за помощ диетоложката Енджи Касабие, за да му направи програма за отслабване. Ливанската докторк само това и чакала - водещяит хем ще й плаща, хем ще й направи реклама с името си. Любимата диетоложка на редица популярни българи получила всички изследвания на Дългия и веднага му изготвила режим с хранене по шест пъти на ден. Предписала му да пие чай, както и над 2 л. вода. Кока-колата, както и бялото вино били забранени. От месото пък Касабие препоръчвала да консумира само телешко - свинското и пилешкото не били за препоръчване.

Според колеги на Трифонов в момента той спазвал диетата с удоволствие, засега обаче. Защото от всичко Слави най-мразел ограниченията. "Като чу, че Сталоун е ял от манджите на Касабие и наш Славчо да не остане по-назад - нали и той се има за голямата звезда, ха-ха", шушукали зад кулисите в шоуто.

Водещи новини

Още новини