Роднини във война за 4 млн. лв. от наследството на Коста Цонев

share

Битка за наследството на Коста Цонев започна още докато трупът на великия актьор не е изстинал, пише в. Уикенд. В последните му минути до него е само съпругата му Ели.

Още преди две години, когато навършил 80 години, актьорът беседвал с адвокат за завещанието си, а после намекнал на фамилията си за последната си воля. Тогава здравето му се разклати сериозно и се наложи да претърпи тежка операция, от която не знаеше дали ще се събуди. Кардиоспециалистът проф. Чирков лично се нае да отвори сърцето на славния актьор и да опита да му подари живот. Операцията била успешна. Наследниците му още тогава подозирали, че Коста ще завещае всичко на съпругата си Ели. Той често повтарял на семейни сбирки, че тя е човекът, направил живота му радостен и заслужава най-големи блага и почести за това.

Мълчанието й по темата за завещанието само подсилвало съмненията. Запознати с битието на големия актьор разкриват, че синът Димитър Цонев и дъщерята Теодора има за какво да се борят. Макар да не давал вид на богаташ, славният актьор имал сметки в чужбина и цял живот кътал спестявания за старини. В същото време не живеел охолно и натрупал солидни авоари. Запознати твърдят пред Уикенд, че става въпрос за милиони левове, освен това той имал и скъпи имоти. Общата сума на завещанието доближавала 4 милиона лева.

Водещи новини

Още новини