Кривошиева иска развод от шестия си съпруг

Булфото
share

Ирен Кривошиева иска да се разведе за шести път и е поставила ултиматум на сегашния си съпруг - оператора Николай Николов, съобщава "Телеграф".

Звездата от класическия БГ филм "Хотел Централ" подозира шестия си законен мъж в серия от изневери, и то все с една жена. Кривошиева е нарочила за негова любовница Елена Йончева, която сега е депутатка. Самият Николов е доста близък с журналистката от години, тъй като дълги години се е подвизавал като неин оператор и бодигард.

Ако Ирен и Николай сложат край на брака си, това ще е шестият развод за актрисата, която по брой законни съпрузи у нас няма конкуренция, а в света на актрисите се състезава само с холивудската легенда Елизабет Тейлър.

Ирен признала пред близки, че от няколко месеца насам тя и съпругът й Николай изживяват криза в брака и ако противоречията им се задълбочат, тя е готова да подаде шестата молба за развод в живота си.

Кривошиева не крие, че съвместният им живот никак не е безоблачен и на третата година тя няма да изпитва притеснения да го разтури.

Въпреки семейните драми и скандали, актрисата все още се надявала, че с Николай ще намерят начин да изгладят отношенията и да си простят забежките.

Водещи новини

Още новини