Слави Трифонов обсипал бивше гадже с подаръци зад гърба на Мартина

share

Дългият нон – стоп глези дъщеричката на бившето си гадже Маги с безброй дарове. Настоящята любима на Слави Трифонов балерината Мартина не намирала нищо лошо в обичта на шоумена към детето на екс гаджето си и това, че той го глези с различни подаръци, а по празниците се развързва съвсем кесията.

За никого не е тайна, че Слави обожава децата, все пак няма свое, констатират от екипа му. Луксозни играчки обаче получава не само детето на психоложката Маги, но и мамчето не остава по назад. Малко преди Коледа Маги имаше рожден ден и Слави, и направил специална изненада и уникален подарък.

В същото време  Магдалена Ангелова, понастоящем Данаилова, се превърна в един от предпочитаните психотерапевти на телевизионните звезди у нас. Според запознати дори Дългия се обръщал към варненката не само като приятел, но и като към специалист, а също и доста хора от шоуто му.

И водещата на новините на БТВ Ани Салич пропагандирала пред близките си майсторлъка на Маги, но все още не е прибягвала до услугите й. Основната конкурентка за психосеансите на звездите е друга експертка по подсъзнателното ­ Лора Бръмбарова. И двете са фенки на невро-лингвистичното програмиране, което е най-бързо развиващо се направление в приложната психология. Главната му цел е установяването на ефективна комуникация между хората, добиване на практика в умението да се самоконтролираш, както и контролирането на другите хора.

Маги се появи тези дни в предаването по ТВ7 „Споделено с Камелия”. Двете си говориха предимно по най-предпочитаната тема за фолк певицата напоследък – бебета, раждане живот на майката и детето. Самата Камелия се е уредила да посещава частната практика на младата психоложка, която била най-веща в това да учи хората да вземат решения.

Водещи новини

Още новини