Елена Петрова позирала гола на художник

share

Елена Петрова цъфнала като модел в една от изложбите с горещи еротични композиции на художника Михаил Лалов, който стана популярен много повече покрай писанията за любовния си романс с нея, пише kliuki.bg.

Преди по-малко от месец живописецът направи сензация с платно, на което Елена Петрова бе изрисувана гола, а посетителите не преставаха да гадаят дали наистина актрисата му е позирала точно така. Въпреки че и двамата отричат да е имало топла връзка помежду им, продължават да се ширят слуховете, че Елена е била нещо повече от негов актов модел и муза.

Все пак Елена Петрова признава, че една от големите й страсти са картините и един от предпочитаните й художници е именно Михаил Лалов. Той пък не крие, че ако не се влюби в модела си, не може да рисува. 5 години преди да позира на художника се състои и голият й дебют в киното. Тя е на 15 години и участва в първия си фил – „Граница”. Играе ролята на глухоняма циганка. Въпреки крехката си възраст, тя се справя с предизвикателството да играе гола в прегръдките на голи мъже. След тази нейна роля Николай Волев я харесва за Мария в римейка на „Козият рог”. Впоследствие биват спрягани за любовници.

 

Водещи новини

Още новини