Мариус Куркински: Мразя гей-браковете, но никога не съм обичал жена

share

Никога не ми се е случвало да се влюбя в жена. Това призна в откровена изповед пред Валерия Велева в „Станция Нова“. Мариус Куркински. Актьорът обаче призна, че жена му се е обяснявала в любов.

Това, което трябва да се направи в този случай е веднага да обясня, че връзка между мен и жена е невъзможна. Важно е да бъдем честни в този случай, каза Куркински.

Изненадващо той се обяви твърдо против гей-браковете. Осъждам и мразя тези бракове, против съм деца да бъдат осиновявани от хомосексуални двойки, отсече Куркински. Иначе съм за подобни връзки, побърза да уточни актьорът. Аз вече изживях голямата си любов, сега вече трябва да мисля само за театър, разказа Куркински

Той се оплака, че се е изнесъл от апартамента си в центъра на София, след като е станал жертва на крадци два пъти за една седмица. Единият обир е бил непосредствено преди премиерата на последния му спектакъл. Страхувам се от подобни срещи, ами ако бях там втория път, аз не мога да се бия, а не мога да разбера тази агресия, сподели Куркински. Аз признах пред майка си, че никога няма да има внуче, тъй като няма как да имам връзка с жена. Не мога да си простя, че не бях достатъчно дълго с нея, през сълзи разказа актьорът.

Водещи новини

Още новини