Потвърдено! Николета е била с Ники на Малдивите (видео)

share

Николета Лозанова индиректно потвърди, че не друг, а вратарят на турския Мерсин и нейн бивш любим Николай Михайлов е този, с когото изкара една седмица на едно от най-екзотичните места в света - Малдивите.

В последните дни на миналата година нашенци щракнаха двойката на летището на остров Мале. И докато нямаше никакъв спор, че фотографирания в гръб е Ники Михайлов, то мнозина не разпознаха в брюнетката зад него Ни Ло.

Прочети повече и виж видео ТУК.

Николета Лозанова индиректно потвърди, че не друг, а вратарят на турския Мерсин и нейн бивш любим Николай Михайлов е този, с когото изкара една седмица на едно от най-екзотичните места в света - Малдивите, видя ПИК. В последните дни на миналата година нашенци щракнаха двойката на летището на остров Мале. И докато нямаше никакъв спор, че фотографирания в гръб е Ники Михайлов, то мнозина не разпознаха в брюнетката зад него Ни Ло.

Прочети повече на: http://hotnews.bg/n/potvurdeno-nikoleta-e-bila-s-niki-na-maldivite-video.117623.htmlНиколета Лозанова индиректно потвърди, че не друг, а вратарят на турския Мерсин и нейн бивш любим Николай Михайлов е този, с когото изкара една седмица на едно от най-екзотичните места в света - Малдивите, видя ПИК. В последните дни на миналата година нашенци щракнаха двойката на летището на остров Мале. И докато нямаше никакъв спор, че фотографирания в гръб е Ники Михайлов, то мнозина не разпознаха в брюнетката зад него Ни Ло.

Прочети повече на: http://hotnews.bg/n/potvurdeno-nikoleta-e-bila-s-niki-na-maldivite-video.117623.html

Водещи новини

Още новини