Ивайла Бакалова и Дарина Павлова в яростна битка, вижте какво делят!

Булфото/Архив
share

Ивайла Бакалова и Дарина Павлова се изправят една срещу друга в изключително любопитен двубой. Не става дума обаче за физическа разпра, а за сблъсък в работата. Двете развиват изключително успешен бизнес в Дубай и реално се надпреварват в продажбите на недвижими имоти, пише "България Днес".

Популярната миска се засели в града на мечтите заедно с дъщеричката си. Двете се настанили в луксозен небостъргач в идеалния център на Дубай, в непосредствена близост до Бурж Халифа. Бакалова предпочитала да бъде инкогнито и винаги слагала огромни слънчеви очила, щом излизала навън. В емирството обаче не останало тайно новото й начинание - бизнес с недвижими имоти. Миската мигновено започнала да се занимава с отдаването на луксозни апартаменти и къщи на милионери от целия свят.

Изключително доходоносната работа е привлякла вниманието и на Дарина Павлова, която също се захванала с отдаването на имоти. Самата тя си взела апартамент в арабското емирство, за да има къде да отсяда, когато гостува. След като прекарала последната Нова година в емирството, бизнес дамата все по-често пътувала до Дубай, за да ръководи лично делата си. В един момент Бакалова и Павлова се превърнали в преки конкурентки в привличането на милионери, на които да съдействат за тузарски имоти.
 

Водещи новини

Още новини