Глория крие годините си, била на 51

share

Глория твърди, че е на 43 години, но е на цели 51 твърдят нейни съграждани. За истинската си възраст Глория се издала преди повече от 20 години, пише в. „Всеки ден“.

Преди години-в началото на кариерата си тя приела да даде интервю за провинциално радио. Разприказвали се с водещата, която казала, че е 65 набор. „Я, че ние сме връстници“, възкликнала Глория.

Тогава била съвсем млада и нямала причина да крие годините си. След това, като станала част от Пайнер, Митко Димитров я съветвал да не издава възрастта си, а да се представя за по-млада. Разкритието на възрастта на Глория показва, че Камелия и Малина неправилно са наричани бабите на фолка. Оказва се,че истинската баба е Глория.

Самата тя изглежда перфектно не само като за 51-годишна и дори не като за жена на 43. Звездата може да сложи в малкия си джоб много млади момичета, така че няма от какво да се притеснява. Но все пак възрастта й започва да личи от бръчките и торбичките под очите, въпреки качествената козметика и пластични намеси.

Водещи новини

Още новини