Лили Иванова прибира 30 бона хонорар

share

Преди 4 години Лили Иванова поиска от БНТ 100 000 лева, за да пее на новогодишния концерт на площад “Александър Батенберг”.

Тези скандални пари, които тогава й бяха отказани, вероятно ще останат завинаги в историята, защото днес най-големите ни звезди се пазарят за мижави суми, с които да изкарат зимата. Дори и най-значимите ни изпълнители се “навеждат”, за да спечелят някоя ши друга хилядарса за черни дни, пише в. “България днес”.

Миналата нова година, Лили пя за гостите на столичен нощен клуб за сумата от 30 000 лева. Сега естрадната прима чака оферти на същото ниво – и нито стотинка по-малко. Преговорите за ангажимента тя води лично със собствениците на хотели и ресторанти. По същия начин се пазарят и останалите певци. Фиксирана тарифа няма, а всяка сума подлежи на коментар.

Втора след Лили с най-дебели хонорари е фолкаджийката Преслава. Обичайната сума, която тя иска за участие е 6 000 лева. Но навръх Нова година тя очаква да й предложат между 10 000 и 12 000 лева. Преслава е и най-ежеланата изпълнителка, така че в навечерието на 2012 г. няма да има само едно участие.

Глория се надява да получи 8 000 лева. от новогодишната веселба. Получила е оферта от Велинград и вероятно няма да я изпусне.

Кралят на комиците Любо Нейков също се надява еда вземе поне 7000 лева от празничната нощ. От грандхотел “Варна” се похвалиха, че Митко Рачков ще води новогодишната им програма. Хонорарът му ще бъде 2 500 лева.

Водещи новини

Още новини