Циганин с руси мустаци бил първата любов на Азис

share

Още от малък усетих дискриминацията. Черният човек винаги живее и умира като черен, никога като равен. Това сподели пред Мон Дьо попфолк идолът Азис.

В  интервюто, излъчено по Нова телевизия, той разказа несподелени досега лични истории – от детството и юношеството си. Първите стъпки в артистичния свят направил едва 7-годишен.

„Сам отидох и се записах в театралната трупа на читалище „Аура”. Винаги съм мечтал да бъда актьор. Тогава видях за пръв път Мадона на кино. Толкова ми хареса, че си казах: „Искам да бъда като нея”. А за пръв път се влюбих, когато бях на 8. Той беше по-голям от мен, с руси мустаци, но циганин. Още тогава знаех, че съм различен”, сподели Азис. Той заяви, че си е кореняк софиянец – живеел в „Банишора”. „А пък татко беше от „Факултета” – известния цигански квартал. Баба ми е от Костинброд.

Така че не съм „костинбродския славей”, каза със смях певецът и добави: „Аз не съм нито крал, нито принцеса. Просто пея най-лиричните песни. Не съжалявам за нещата, които съм направил. Напротив – забавлявам се и до ден днешен с образа си, който изградих. И сега ми е хубаво, когато обувам високи токчета понякога. Женският ми образ, преди да отслабна, беше сладка гротеска. Бях забавен”.

Водещи новини

Още новини