Еленско месо и гъши дроб на сватбата на Николета

Интернет
share

С възможно най-скъпото меню ще гощават гостите на сватбата си футболистът Валери Божинов и плеймейтката Николета Лозанова.

Сватбата е насрочена за тази неделя, а пиршеството ще се вихри в петзвездния хотел "Риу" в Правец.

Точно 9 ястия са включени в менюто, което младоженците са избрали, пишат от hotarena.net. "Менюта с девет ястия е възможно най-скъпото и луксозно от всички варианти менюта, които ресторантът предлага. Гъши дроб ще има за всеки от гостите", твърди агент на "Всеки ден" от хотела.

Гъшият дроб е един от най-скъпите специалитети. Цената за 200 грама порция е около 18-20 лева. Гъшият дроб, поръчан за сватбата на футболиста, бил внос от Франция, която е считана за най-добрия производител на деликатеса.

Еленско филе, пушена сьомга с пасиран ананас, риба тон върху пюре от грах щели да бъдат някои от другите специалитети. 300 грама от еленското филе са 28 лева, 250 гр. от сьомгата струват 17.50 лв., същият грамаж на рибата тон е 20 лева. Гъшият дроб не фигурира в обикновеното меню, тъй като се води луксозен деликатес, и се предлага при особени случаи, както предстоящия.

След края на пиршеството всички гости имали резервирани стаи в хотела.

Водещи новини

Още новини