Зорница Линдарева припадна след препиване

share

Зорница Линдарева припадна в ръцете на Влади Въргала. Състоянието на моделката се влошава с часове заради огромните количества алкохол и успокоителни, които поема в Къщата на "ВИП Брадър", съобщи "Всеки ден".

Въпреки, че преди ден тя бе прегледана в болница и бе върната в шоуто в уж по-добро състояние, сега тя отново се чувствала зле. Влади Въргала, който се превръща в най-близкият човек на Зорница в предаването, директно заяви, че според него тя е алкохоличка.

Зорница за пореден път изпадна в криза и дори припадна в обятията на Влади. Той приятелски се опита да й обясни, че алкохолът никога не е решение на проблемите, тъй като самият той е бил подвластен на спиртните питиета. Тя бе сложена да легне, а при нея бързо дойде Тачо, за да се поинтересува как е.

Зори се оплака, че не вижда добре. По-късно и Жени Калканджиева се включи в грижите за нестабилната любовница на мъжа й и я сложи да легне в нейното легло и изчака да заспи. След този случай Влади призова всички да помогнат на Линдарева.

Междувременно Кали, която бе обявена за най-нехигиенична и най-лицемерна съквартирантка, разбра, че номинацията е дошла от "партизаните" Наско Месечков, Иво Аръков и Зорница Линдарева. Вместо да побеснее обаче, изтощената от плач и глад певица постепенно се успокои и обеща да преосмисли ситуацията в Къщата и живота си. "Винаги съм се правила на силна, а всъщност съм един много слаб човек", каза за себе си Кали.

Водещи новини

Още новини