Денди стана жертва на сексуален тормоз

share

Ексцентричният писател Любомир Милчев - Денди е попаднал в доста опасна за него ситуация. Поетът, автор на над десет книги в станал жертва на опит за изнасилване в тоалетна на столичен нощен бар, съобщи "Всеки ден".

Денди е бил притиснат до стената от напориста възрастна дама, която искала на всяка цена да има съприкосновение с него. Жената се нахвърлила на Милчев и настоявала той да я пипне по циците и задника, сподели самият той.

Насилницата си харесала Денди, след като двамата се запознали и разговаряли няколко часа по-рано в клуба.

Повод за познанството им станало това, че жената притежавала малък японски хин, който носела на ръце. Милчев страшно харесал кучето, но пък се оказало, че дамата е харесала него.

Двамата намерили общи теми, но какво било учудването на ексцентричния писател, когато отивайки до тоалетната, дамата го последвала и съблякла блузата си с думите "Пипай!".

Според свидетели на неловката случка, при вида на двете набъбнали гърди, Милчев пребледнял и се олюлял от ужас. Той така се стреснал, че избягал от тоалетната и дори от заведението, като в бързината даже забравил да си плати сметката.

Водещи новини

Още новини