Слави броил 420 бона за имот

Булфото
share

Слави Трифонов е закупил земя в селището за богаташи "Делта хил" над Кладница в полите на Витоша, съобщи "Всеки ден".

Фирмата "7/8 продакшън", която е собственост на Дългия, е платила около 420 000 лева за 6,5 декара. Сделката е била реализирана преди няколко месеца, чак сега бе обявена. Тя фигурира и в годишния отчет на фирмата на Трифонов.

"Теренът е в регулация. Най-вероятно ще бъде застроен, но дали Слави ще прави хотел, еднофамилни къщи, или частно имение, нямаме представа", обясниха хора, запознати със сделката.

В "Делта хил" живее и един от сценаристите на Дългия - Иво Сиромахов, който запалил шефа си по мястото. Имението е със солидна охрана и видеонаблюдение. На практика неканени гости - крадци или папараци не могат да проникнат вътре.

Съседка на Слави ще бъде и хубавата Яна Маринова, към която той не крие симпатиите си. В същия комплекс живеят и много мастити бизнесмени. Всички те си купили от готовите къщи, построени по американски образец.

Слави обаче сам ще изгражда имението си. По всяка вероятност това ще е фамилна къща за него и половинката му Мартина. С балерината Дългия има страстна 4-годишна връзка, допълва изданието.

Водещи новини

Още новини