Славата скара Крисия и Симона

share

Малките красавици Крисия Тодорова и Симона Иванова са в смразени отношения, съобщи "Всеки ден".

Двете основни претендентки за партньорки на господин Андреев в наскоро провелия се конкурс в "Шоуто на Слави" се скарали заради спор коя е по-популярна.

Момиченцата спрели да си говорят веднага след като станало ясно, че Крисия е победител в конкурса на Слави. Хората от обкръжението на дечицата са изумени от мурафетите, които те прилагат в инак невръстната си възраст.

Вместо да се щипят и да си дърпат косите, Крисия и Симона се перчели една пред друга с фасони, видимо научени от по-големите си какички. Момичетата не изпадали в обяснения и разпри, а просто се подминавали безмълвно една друга.
Освен това спрели да си комуникират в интернет и прекратили всякакви телефонни обаждания.

Запознати разказват, че детската интрига се заформила, след като на няколко пъти през последните седмици Симона не успяла да се свърже с Крисия.

Причината за това била, че партньорката на г-н Андреев е претрупана с ангажименти и почти не смогвала, разкъсвана между уроци, пеене, участия и подготовка за петъчната си изява в "Шоуто на Слави".

Оттам насетне сладураната от Свищов се разсърдила, че разградчанката я игнорира и приятелската им дружба стихнала.

"Славата ги споходи неподготвени и те буквално не знаят как да се държат една с друга. Скараха се буквално за нищо", коментират хора от обкръжението на талантливите дечица.

Водещи новини

Още новини