Слави се изгаври с Росен Петров

Булфото
share

Слави Трифонов си направи груба и неуместна шега с дългогодишния си съратник в "Шоуто на Слави" Росен Петров, взимайки на подбив оказаната от неговия колега първа помощ на млада жена и момченце, блъснати на пешеходна пътека в София, пише "Всеки ден".

В началото на седмицата водещият на "Нека говорят" стана свидетел на зловещ пътен инцидент в жк "Люлин", при който джигит помете майка и 3-годишния й син, докато пресичат. Росен Петров оказа първа помощ на пострадалите, след което сам ги закара с автомобила си е "Пирогов".

Новината за спасените майка и дете обиколи всички медии, а Росен Петров коментира в сутрешния блок на Би Ти Ви, че не се чувства герой, тъй като навремето е бил обучаван в полицейската школа в "Симеоново" да спасява човешки животи.

Геройството на Росен обаче бе подложено на унищожителен сарказъм от Слави Трифонов в шоуто му в сряда вечер. Още в началото на предаването си, Дългия зачекна темата за спасителната акция на някогашния си колега и приятел, подмятайки на сценариста Иван Кулеков: "Иване, ти днес спаси живота на един гол бездомник на улицата. Хвана го за ръка и го заведе в болницата! Защо не се сети да се обадиш и ти на репортерите на нашата телевизия Би Ти Ви, че да отразят подвига ти?", иронизира Слави Трифонов стореното от Росен Петров.

Жлъчната реплика на гологлавия шоумен за пореден път потвърди публичната тайна, че от някогашното приятелство между Трифонов и Петров не е останало нищо. Напротив - днес Слави е ожесточен опонент на отколешния си сценарист в борбата за телевизионен рейтинг.

Росен Петров и Трифонов работеха заедно 16 години - от 1992 до 2008, преди възпитаникът на полицейската школа в "Симеоново" да напусне съвместната продуцентска фирма "Седем осми" и да стартира самостоятелни тв проекти.

Отношенията между двамата окончателно се вледениха преди година и половина, когато в ефира на Би Ти Ви стартира неделното шоу на Росен Петров "Нека говорят".

"Няма лошо Слави и Росен да си ги мерят, ама да се майтапиш с живота на 3-годишно дете и младата му майка, за да иронизираш опонента си, е грозно и цинично", възмутени са от реакцията на Трифонов в телевизионната гилдия, допълва "Всеки ден".

Водещи новини

Още новини