Нови подробности около друсането на Джъстин Бийбър

gettyimages
share

Нови подробности излязоха около любовта на Джъстин Бийбър към наркотиците.

Пилотите на личния самолет на канадския певец са били принудени да управляват машината с кислородни маски. Причината е димът от марихуаната, която тийнидолът е употребявал в огромни количества. Въпреки че кабината е херметично затворена, авиаторите прибягвали към драстичната мярка, за да не изгубят лицензиите си. Летците са се страхували, че при откриването на наркотични вещества в урината, могат да загубят своите разрешителни.

При едно от пътуванията на Бийбър, което е било съпроводено с обилно количество алкохол и наркотици, спътниците на певеца са започнали да се подиграват на стюардесата. Заради словесната агресия жената е влязла в пилотската кабина и останала там до края на пътуването. Тя е заявила, че никога повече няма да работи за певеца. Нито един от членовете на екипажа не се решил да съди Бийбър, предаде РИА Новости.

Певецът бе арестуван в края на януари 2014 г. за участие в нелегални гонки. Той ще застане пред съд в Маями, Флорида, заради каране на кола след употреба на алкохол и наркотици на 14 февруари.

Водещи новини

Още новини