Цветан Цветанов в любовна афера с колежка от ГЕРБ!

share

Пикантна новина разтърси кулоарите на парламента и е на път да нагнети още повече обстановката в и без това раздираните от скандали редици на ГЕРБ. Оказа се, че вторият човек в партията – Цветан Цветанов и депутатката от групата Даниела Савеклиева имат тайна връзка, пише "Всеки ден".

Двамата избягват да дават гласност на отношенията си, когато са в парламента.

Когато са в Благоевград обаче, където са народни избраници, заместник-председателят на ГЕРБ и колежката му са непрекъснато заедно и изобщо не се стесняват да показват чувствата си, издават ги техни колеги от ГЕРБ.

Местни активисти на партията разкриват, че двамата дори се появяват на различни събития като двойка. Скандалното е, че и Цветанов, и Савеклиева са семейни. Бившият вицепремиер от дълги години е женен за Десислава, която стоически търпи всичките му любовни похождения.

Законната половинка на Даниела пък – Владимир Савеклиев, беше антимафиот в ГДБОП. Запознати издават, че именно Цветанов го е уредил със сладката служба, явно за да компенсира, че му слага рога. След разформироването на ГДБОП, е гласен да влезе в ДАНС. Оставката на правителството на ГЕРБ обаче осуетява тези му планове, тъй като е преценен от новите управляващи като неподходящ.

Водещи новини

Още новини