Русата Златка и Ели Кузмова се хванаха за гушите в Биг Брадър

share

Плеймейтката Златка Райкова и победителката от "Биг Брадър фемили" Ели Владкова, по-известна като Кузмова, ще се хванат за косите. Битката между двете дами е провокирана от мъж, на който те дадоха име Вальо. Това е първата мисия, която Големия брат дава на Русата Златка и Ели.

Според сценария, който Ники Кънчев преразказа, Райкова е откраднала мъжа на Ели и затова двете не могат да се понасят. За изпълнението на мисията, която ще продължи през целия месец, Златка и Ели получиха слушалка, в която Биг Брадър да диктува инструкциите, които двете дами са задължени да изпълняват на мига.

"От успеха на мисията ви зависи дали ще гладуват съквартирантите ви или ще се хранят и ще бъдат щастливи. Вие трябва да бъдете героини на сапунка, кралици на драмата. Спорът ви трябва да прерасне в огромна олелия и разправия, която трябва да въвлече всички съквартиранти. Дори трябва да се хванете за косите.

Още в първите минути двете дами се захванаха да разпалват скандала и въвлякоха Златка Димитрова, която се опитва да усмири "враждуващите" си съквартирантки.

Двете дами почти стигнаха до физическа саморазправа,унесени в изпълнението на мисията си, но Златка Димитрова ги разтърва.

Водещи новини

Още новини