Петко подарил на Яна Акимова "Ориент 33" в Студентски град

share

Яна Акимова (вече Димитрова), която мина под венчило с бизнесмена Петко Димитров получи от него и от кума си Иво Тонев царски подарък. Прясната г-жа Димитрова вече е собственик на заведение в Студентски град, което ще отвори врати навръх студентския празник 8 декември, пише в."Уикенд".

Преди около месец ресторантьорът Петко Димитров е постигнал договорка с ректора на УНСС Стати Статев за дългосрочен наем на някогашната столова на възпитаниците на учебното заведение, в която дълги години се помещаваше дискотека Ориент 33

Миналото лято най-голямото заведение в Студентски град хлопна врати, след като от сдружението "Майки срещу насилието в Студентски град" поиска отнемането от ректорите на помещенията, които те отдават под наем на локали.

Засега името на заведението на Яна се пази в тайна, но е голяма вероятността и то да бъде под знака на веригата на съпруга й "Найт Флайт".

Говори се, че Петко бил готов да инвестира повече от 2 млн. лв в чалготеката на любимата си Яна, която била готова вече с концепцията за това как трябва да изглежда огромното заведение.

Петко явна е хлътнал здраво по Яна - такъв дар не са получавали бившите му - Мария Игнатова и Ели Гигова, допълват от slava.bg.

Водещи новини

Още новини