Дейвид Варот си хвана БГ гадже с немски произход

share
Маститият бизнесмен Дейвид Варот, който докара в българия Холивуд се сдоби с БГ гадже.
 
Ако си мислите, че това е руса гърла със силикон, която издирва „чичко-паричко” – грешите. Дамата е с немски произход и е над 40 години. Явно става дума за нещо по-различно от само забавление, защото жената явно е по-възрастна и далеч не толкова красива. Това още един път доказва, че за любовта възраст няма.
 
Известни личности от арт средите се похвалиха, че „нашето момиче”, скоро ще се нанесе в боянския замък на евреина и вече се грижи за ПР-а на "Ню Имидж". Според слухове – дамата се казва Татяна и навремето е била мениджържер на човека – глас Красимир Аврамов, Сабрина Паризи и лично е осигурявала „ангажименти” на Зара.

 

Много жени са се опитвали да завладеят сърцата и кревата на милионера Варот, който е женен с три деца. Сега, обаче, нещата изглеждат сериозни, защото се носят носят слухове за бъдещи кино проекти, разходки с яхти по чужбина и силиконови поправки по възрастната дама. Както се казва - никой не може да устои на българския чар – дано не му излезе солено и да не загубим един от малкото ни останали чужди инвеститори.

Водещи новини

Още новини