Примата на българската естрада с рокля за 42 бона

Булфото
share

С рокля за 42 бона се появи миналата вечер примата на българската естрада Лили Иванова, пише "България днес".

Певицата изнесе концерт в Лозенец, облечена в дрешка на белгийска дизайнерка - Ан Демюлместер. С рокля от същата дизайнерка в публиката бе забелязана и Алисия. Дрехата на Лили обаче бе по-скъпа от парите, които ще изкара в Лозенец. Тя струва 42 000 лева, а за участието си примата е прибрала 40 бона.

На събитието присъстваха бившият икономически министър Трайчо Трайков, Орлин Горанов със съпругата си Валя, Орлин Павлов в компанията на Белослава, Мис България 2011 Ваня Пенева, рапърът Бобо, деветкратната световна шампионка по художествена гимнастика Мария Петрова, Ирина Флорин, Маги Джанаварова, Радина Карджилова и Деян Донков, както и тв продуцентът Андрей Арнаудов.

Известната със спартанския си режим на хранене Лили направи изключение този път и в деня преди концерта си позволи сафрид и салата от белени домати.

За сметка на това певицата не пропусна да се заяде с чалгаджиите. На морския си концерт Лили скочи на лекия жанр и каза: "Много се радвам, че в това заведение не се слуша чалга!".

Думите бяха изречени с много емоция и най-засегната се оказа Алисия, която бе в публиката. Бившата на Валери Божинов и Николай Михайлов направи гримаса, сякаш е погълнала конска доза горчица.

Малко по-късно Лили обясни, че всъщност нямала нищо против чалгата, просто тази музика не била по нейния вкус.

Водещи новини

Още новини