Първата дама в особени отношения със съдружника си

share

Един млад мъж редовно ходи прегърнат с президентската съпруга по софийските улици. Без да се притеснява, че е първа дама на България и по протокол не е особено изискано да демонстрира каквато и да е интимност с друг човек, различен от законния й съпруг, Юлияна Плевнелиева сияе, когато е в компанията на 34-годишния си кавалер, пише в. "Уикенд".

Човекът, който без свят я гушка на публични места, а според слуховете и когато са насаме, се казва Камен Станев. Той е съдружник на президентската съпруга в тяхна обща фирма, занимаваща се с производство на интернет сайтове и информационни технологии.

За пръв път Юлияна демонстрира близост с Камен Станев броени месеци след избирането на мъжа й. Папараци успяват да заснемат непокорната Юлияна и младият й кавалер да ходят под ръка в центъра на София. След първоначалния шок, който предизвика снимката, следват мъгляви обяснения, че двамата са просто приятели и делови партньори.

Ако се вярва на мълвата, в момента Юлияна и младият Камен дори са заедно на море в Гърция.

Юлияна казва пред приятелки: Камен е най-чистото същество, което съм срещала през живота си! Той ми е подарък от съдбата".

В политическите среди неофициално се мълви, че президентът нямал нищо против дружбата на жена си с Камен Станев. Апропо, държавният глава също познава добре кавалера на жена си.

Казват, че именно заради факта, че Юлияна не е безразлична към компютърния гений Станев, тя отказва да заеме ролята на първа дама на България и да застане официално до мъжа си като негова половинка.

Водещи новини

Още новини