Къщата в Бояна на Пресито е подарък от Коко

интернет
share

Слуховете за връзката на Преслава с любителя и ценител на фолкаджийки – Коко Динев, не са от вчера.

Те датират още от времето, когато официалната му половинка Емилия се грижеше за новороденото им бебе. Бдителни вестникари и папараци ги бяха засекли, когато заминаваха на романтичен воаяж в съседна Гърция.

Оттогава запознатите с любовните му афери се чудят как така само Преслава измежду всичките му музи досега не е получила щедър подарък от иначе широкопръстия Коко. Съвсем наскоро и това се случи. Апетитната чалгаджийка се сдоби с най-големия подарък в своя живот – просторен апартамент в подножието на Витоша в кв. Бояна, за който сайтът ни писа подробно.

Съвсем очевидно беше, че 115-те хиляди евро не са по джоба на певицата. Близките на добруджанската изпълнителка твърдят, че това е първият подобаващо сериозен дар на Преслава от известния бизнесмен Коко Динев.

Офертата за апартамента била приета от бизнес партньор на Динев, който изпаднал в невъзможност да изплаша заема си на Коко. Човекът бил строителен бос и предложил апартамент в Бояна за сметка на заема. Динев мислел няколко дни, избрал жилище, но по документи го записал на Петя Колева, което е и истинското име на Преслава.

Водещи новини

Още новини