Асдис Ран пак тръгна на лов за български мъже

share

Мъжемелачката Асдис Ран си търси ново гадже, пише Монитор. Ледената кралица желае да си намери сериозен партньор, след като се раздели с модела Ангел Калинов. Родният мачо успя да стопли сърцето на знойната блондинка, но романсът им не продължи дълго.

Явно липсата на секс е принудила красавицата да тръгне на лов за мъже. Блондито не крие изискванията си към човека до себе си. Исландската красавица се възбужда от мъже с атлетични тела. Ран обожава да я глезят със скъпи подаръци и няма нищо против да се отнасят с нея като истинска кралица. Все още обаче не се е появил принцът, който да изпълни всичките й желания. Преди време красавицата бе забелязана с бизнесмена д-р Хасан Херех на откриването на бутика на „Емпорио Армани”.

Светските клюкари веднага предположиха, че блондинката е успяла да го оплете в мрежите си. Истината обаче се оказа друга – Асдис обича да заблуждава медиите, като се появява с различни мачовци по светските партита. За да привлече вниманието към себе си, исландката даже се сгоди във Facebook за бившата жена на футболиста Йордан Тодоров - Елена Боева. Ран не крие, че се кефи и на женските ласки.

„Имам известен опит в тази сфера. Аз съм много любопитна личност и харесвам красиви жени. Въпреки моето прозвище Ледена кралица аз съм твърде вулканична под обвивката си... Не искам да описвам моя сексуален живот в детайли, но и аз правя някои луди неща, вероятно като повечето жени, но това не винаги е лесно, когато имаш деца вкъщи,” разкри преди време сексбомбата

Водещи новини

Още новини