Икер Касияс се оплете в мрежите на една от най-скандалните изкусителки

Getty Images/Instagram
share

След новината за раздялата си със спортната журналистка Сара Карбонеро, сега бившият вратар на испанския национален отбор по футбол и легенда на Реал Мадрид Икер Касияс отново попадна в информационния поток в родината си.

Причина стана романтичната му среща с 28-годишния еротичен модел Клаудия Бавел, за която се знае, че си докарва доходи със съдържание за възрастни в една от най-популярните платформи в тази област.

Неотдавна самият 43-годишен Касиян призна, че му харесват снимките ѝ, които тя често публикува в профила си в Инстаграм.

Ламин Ямал веднага намери с коя да замени бившата си приятелка

Според местния журналист Хавиер де Ойос първата среща между двамата е била на 25 май в изискан ресторант в Каталуния, а самата среща е продължила около два часа. Той допълни, че макар това да е била първата им среща, те още тогава започнали с целувките.

Бавел досега е била интимна и с друг футболист – роденият в Испания сенегалец Кейта Балде. Сред другите ѝ „трофеи“ е бил и популярният пуерторикански певец Осуна (Ozuna), който изневери на съпругата си именно с Бавел.

Водещи новини

Още новини