Лени Кравиц: Бях женен за най-красивата жена, а не ѝ обръщах внимание

Getty Images, архив
share

В интервю за сп. People Лени Кравиц разказа за отношенията си с бившата си съпруга Лиза Боне.

Той я определя като много важен човек в живота му, който му е оказал голямо влияние. 

"Аз съм това, което съм, благодарение на общите ни преживявания, на всичко, което бях аз, на всичко, което беше тя, и на всичко, което ни обедини", казва музикантът.

Двамата се запознават през 1985 г. на концерт на групата New Edition. Актрисата става негова приятелка и муза и вдъхновява дебютния му албум Let Love Rule. И дори бохемският му външен вид до голяма степен е заслуга на Лиза Боне.

Джейсън Момоа и Лиза Боне се развеждат

"Преместих се при Лиза, взех със себе си инструментите и нещата си, но някак си забравих четката си за коса. След няколко месеца косата ми отново порасна и се заплете. Лиза каза: "Аз не мога да се справя с това: "Остави я така. Изглежда добре".

Дълго време той живее в сянката на своята любима, която е много по-популярна от него, но скоро албумите му придобиват огромна популярност и той се превръща в истински секс символ на своето време. Но самият Лени, според него, е живял само за музиката и е мислил само за нея. "Аз просто живеех и правех музика. Бях женен за най-красивата жена на планетата, невероятна отвътре и отвън, и не обръщах никакво внимание на това. Фокусът ми беше само върху музиката".

Водещи новини

Още новини