Бразилски модел разкри: Пике ми пращаше голи снимки и ме питаше колко ми е голямо дупето

Instagram
share

Бразилският модел Сузи Кортес разкри, че бившият футболист на "Барселона" Жерар Пике ѝ изпращал голи снимки, докато още е бил заедно с Шакира.

„Той ми изпращаше снимките си директно, без никакво увъртане. Единствените футболисти от "Барселона", които никога не ми отправиха неприлични предложения, бяха Меси и Коутиньо. Двамата са примерни съпрузи, които изпитват уважение към половинките си. Относно Пике... Шакира не го заслужаваше“, коментира моделът за изданието "El diario de NY".

Когато се прибирах в Бразилия, всеки ден ми пишеше в Инстаграм, питаше ме кога ще се върна в Европа, питаше ме колко ми е голямо дупето и често подмяташе, че ревнува от възхищението ми към Меси, разказа още Кортес.

Пике: Искам да бъда верен... на себе си

Тя разказа, че е била приятелка с бившия президент на "Барселона" Сандро Росел и когато Пике разбрал, му поискал номера ѝ и веднага ѝ пратил съобщение. Това се случило в периода между 2016 и 2018 г.

Досега никога не съм разказвала тази история заради уважението, което имам към Шакира, но тъй като вече не са заедно, мога да споделя всичко, което знам и което ми се случи. Той ми изпращаше голи снимки, но аз не ги отварях. Дори ми предложи частния си самолет, за да се срещнем в Лондон. Според мен действията му са признак на неуважение спрямо съпругата и семейството му, допълни още моделът.

По думите ѝ на няколко пъти го е молила да спре да се занимава с нея и да обърне повече внимание на семейството си.

Водещи новини

Още новини