Андре Токев се връща на екран

share

Топготвачът Андре Токев се връща на екран. Майсторът готвач имаше проблеми със закона, след като бе сгащен да кара пиян, но сега всичко това е зад гърба му.

Андре Токев и Петьр Михалчев ще се съберат отново заедно в предаването „Хелс китчън" по Нова телевизия, което ще тече на гърба на конкурентното „Сървайвър" по Би Ти Ви. Тримата мастършефове ще водят специални класове, а в единия ще се включат само известни лица, като инфлуенсърката и манекенка Виктория Капитонова.

„Много обичам да готвя, правя го с голям кеф и затова се явих в предаването „Мастьршеф“, казва родената в Чебоксари, Русия - Капитонова. Красавицата, която участва в шоуто „Ергенът“ по Би Ти Ви, е звезда в мрежата, като споделя с последователите си здравословни рецепти и фитнес съвети.

Вече е известно е, че шеф Ангелов остава в Нова тв и за предстоящия сезон, тъй като телевизията вече рекламира предаването с негово участие. В същото време от Би Ти Ви отдавна обявиха, че подготвят нов сезон на „Мастършеф", вече текат и кастинги за участниците. Но все още не е ясно кой ще влезе в новото жури. След напускането на Михалчев и проблемите със закона на Токев стана ясно, че Силвена Роу също е отпаднала от схемата по нейно желание.
 

Една от спряганите за жури във формата тази година е Севда Димитрова.

След 4 месеца в пандиза: Шеф Токев се завръща при тиганите

След като спечели шоуто, тя отвори собствен ресторант, където често е посрещала хора от телевизията, включително и за нейни официални фирмени събития. Проблемът при нея обаче е, че ynopumo отказва да яде месо и риба. Няма как да влезе в журито на формата, без да дегyстира от специалитетите с месо и риба, които участниците в него приготвят. Ето защо е възможно в крайна сметка да отпадне от журито. Като пореден съдия във формата се спряга и името на италианеца Марко Лукиари, който е един от най-честите гости в Би Ти Ви, откакто Андре Токев се махна от формата. Освен него мълвата твърди и че победителят от сезон 6- Ивайло Спасов, също може да участва като жури в предаването. Според информация на „България Днес“ новото жури вече е избрано, но договорите все още , не са подписани, така че е възможно в него да се правят промени.

Водещи новини

Още новини