Асдис: Предлагаха ми пари, за да потвърдя връзка с футболист

Интернет
share

Асдис Ран опроверга упоритите клюки, че е пред развод с футболиста Гардар Гунлаугсон.

Ледената кралица призна, че съпругът й играе в Исландия и тя е сама с дъщеря си в България. "Разделени сме заради кариерите ни, но не и като семейство", заяви блондинката.

В таблоидното предаване "Горещо" Асдис отрече и още по-упорития слух, че прави секс за пари със заможни българи, вкюлчително и че тарифата й е 3000 лв. "Дори не съм целувала българин. Ако имах такъв "бизнес" щях ли да съм с кола, която е на 15 години?", контрира темата Асдис. "Искам да печеля парите си по достоен и уважителен начин", допълни още тя.

Красавицата
разкри, че на няколко пъти е била търсена от журналисти на британския вестник The Sun. Тя заяви, че от таблоида й предлагали пари само, за да потвърди, че е била интимна с определен футболист. "За тях нямаше значение дали това е лъжа, те просто искаха да потвърдя, че съм имала връзка с най-известния исландски футболист", каза Ран, като отказа да назове името му.

Моделката потвърди, че в момента съпруга й Гардар води дело с ЦСКА, за които играеше докато беше в България: "Да, дължат му пари. Сумата е тази, която се коментира в медиите - 10 000 евро".

"Не знам кой е Христо Стоичков и не знам защо го преписват за мой любовник", каза още Асдис. Критерият й за мъж иначе е: "Харесвам слаби, високи и секси мъже. Такива като съпруга ми!"

Асдис Ран разкри, че и на нея и се е наложило да смени силикона си, защото в гърдите й е имало от злокачествените импланти на френската компания. "Едната ми гърда се спука и не знам какво щеше да стане ако не се беше реагирало навреме. Трябва много да се внимава с това", коментира наболялата тема сред повечето силиконки у нас и по света.

Двойничката на Памела Андерсън призна, че след този случай, който я сполетял преди около две години, до момента все още усеща от време на време болки в гърдите. В момента тя съди компанията, която й е продала некачествения силикон, пишат от lifestyle.bg.

Водещи новини

Още новини