Жената на Солтарийски наду цици (снимки)

Фейсбук
share

Жената на Борис Солтарийски - Аделина, показа чудовищно голям бюст, пише в. "България Днес". Апетитната дама се появи с напращели гърди на модното ревю на Златка Райкова преди няколко дни в столицата. Едрата гръд на брюнетката веднага прикова вниманието на присъстващите мъже, но тя ги "застреля" с безразличието си и предпочете женската компания.

Аделина винаги е можела да се похвали с големи гърди и не се е срамувала да ги показва. Дали визуално, дали заради нещо друго, веднага се появиха коментари, че по тялото й има промяна. "Нищо чудно след раждането на детето си бившата танцьорка от балет "Магаданс" да си е увеличила гърдите. Това го правят толкова много жени, че няма нищо ненормално", коментираха дами, присъстващи на светското събитие.

Самата балерина запази мълчание дали се е насочила към хирургическа интервенция, което още повече засили клюките по неин адрес. На ревюто се случи и друго нещо любопитно - Аделина, която е бивша моделка, се завърна към манекенството. Тя дефилира на събитието, показвайки дълги крака и стройна фигура. И мъжете пак взеха, че ахнаха от визията й.

Бившата моделка се залюби с вокалиста на Слави Трифонов след състезанието "Умна и красива", което беше организирано от предаването. Впоследствие двамата вдигнаха сватба и им се роди дъщеричка, която кръстиха Ема. През лятото се заговори, че двамата са пред развод. Причината е, че Борис Солтарийски само работел и ходел по участия, като не му оставало никакво време за семейството. Аделина започна да го следи по нощните заведения, за да не прави грешки стъпки с напористи фенки, но след това спря и певецът отново се радваше на свободата си. Преди месеци отново се заговори, че той й изневерява, но нямаше категорични доказателства да е направил прегрешения. B пoтвъpждeниe нa cлyxoвeтe дoйдe и пocлeдният кpyиз нa ceмeйcтвoтo в Дyбaй, къдeтo Coлтapийcки липcвaшe. Aдeлинa зaминa нa пoчивкa caмa c дъщepичкaтa им, a пeвeцът cи ocтaнaл в Бългapия, като обяснението беше, че е зapaди paбoтни aнгaжимeнти. Преди време Борис и Аделина споделиха, че искат да имат още деца. Борис предвиди три-четири, а Аделина бе по-смела: "Не усетих никаква болка, когато дъщеричката ни се появи на бял свят, така че мога да родя още шест".

Водещи новини

Още новини