Николета в гореща свалка на Хелоуин

share

Николета Лозанова твърдо е решила да си намери заместник на бившия си мъж Валери Божинов. Водещата се готви да палува на американския празник Хелоуин.

Тя ще пали страстите в столично заведение.

Водещата на "Папараци" се издаде в публичното пространство, че има мераци да намери заместник точно на Божинов. Апетитната брюнетка, която в последните дни не спира да радва феновете си с разголени снимки на пищния си бюст, се е насочила към двама мъжаги. Тя лично ги кани да присъстват в заведението, в което ще е тя на Хелоуин. При размяната на реплики между един от поканените мачовци и НиЛо се вижда, че тя го приканя да се маскира на футболист. Когато той запитва дали да е полеви или вратар, Лозанова смело отговаря "централен нападател".

Всички веднага ясно могат да си направят препратка с двамата ритнитопковци в живота на плеймейтката - Ники Михайлов и Валери Божинов. "Явно бащата на детето й все още е в сърцето й, щом тя се мъчи да си намери негово копие или поне да се позабавлява за една вечер с такъв мъж", коментират свидетели на зарибявката в нета.

Водещи новини

Още новини