Банка отказа да назначи порноактриса висшистка

share

Японският клон на банка „Голдман Сакс“ оттегли предложението си за работа към своя потенциална служителка, след като от финансовата институция установили, че Шизука Минамото се е изявявала като звезда във филмите за възрастни.

Докато учела в университета, 18-годишната лолитка заработвала допълнително като основно действащо лице в розовите ленти. В ХХХ филмите тя била представяна като девойката с коефициент на интелигентност 130. При завършването на висшето си образование обаче потенциалът на актрисата за финансист й осигурил неустоима оферта в банковите среди в Токио.

За нещастие при рутинно проучване от банката установили срамното й минало с десетки голи сцени и преценили, че ще прекратят договора с Минамото още преди да е влязъл в сила. Според фенове на актрисата тя е била натопена от лице, което умишлено е подхвърлило информация за филмовата кариера на знойната актриса.

Според професионалисти от порнобизнеса Минамото не се е снимала заради пари или слава, а от любопитство и поради факта, че по това време не е имала сериозен приятел.

От известно време висшистката се опасявала, че голото й минало може да попречи на кариерното развитие в корпоративния свят. Затова тя си издействала заповед, с която забранявала на сайтове да разпространяват ленти с нейно участие. Въпреки това славата й я настигнала, преди да направи първите си крачки в банковата сфера.

От банката изтъкват, че кандидат-служителката е нарушила етичния код на финансовата институция.

Водещи новини

Още новини