Лесбийки търсят осеменител с конкурс

share

Двойка лесбийки се принудиха да обявят конкурс за осеменител в интернет, след като многократно били порязвани от клиниките за сперма в родната си Нова Зеландия.

Ашли Хабгуд и Ели Уилямс сключили брак през януари и искали да отгледат дете, но се сблъскали с технически затруднения при намирането на татко. Затова те пуснали доста нестандартна обява в интернет, според която търсят интелигентен мъж с добро сърце, който желае да бъде донор на сперма, но не иска да отглежда деца.

"Това трябва да бъде мъж с чисто медицинско досие. Да няма генетични заболявания, диабет, сърдечни проблеми и физически недостатъци. Задължително трябва да е висок, бял, красив и не по-стар от 45 г.", пише още в обявата, пусната в раздела "обществен".

"Резултатите от кръвните тестове са задължителни. Не може човек с вирус на ХИВ да дарява сперма. Също така ще бъде проверен за шизофрения и дали хромозомите му съдържат форми на аутизъм", гласи постът на младите дами.

Те посочват, че става въпрос за изкуствено осеменяване. Те оправдават обявата си с това, че в банките за сперма с предимство са хетеросексуалните двойки, а списъкът на чакащите е много дълъг, затова техният ред можело да дойде и след години.

Водещи новини

Още новини