Кобилкина оплю 50 нюанса сиво: Това е детски филм

share

"50 нюанса сиво" е детски филм, направен е съвсем по детски. Перфектен мъж, богат, който търси себе си, наранявайки. Той е болен, той трябва да отиде на психолог. За мен това "момченце" има патология. Това каза сексоложката Наталия Кобилкина в ефира на Нова телевизия.

"Жените дълги години бяха притиснати от своята сексуалност. Това се нарича синдром на Червената шапчица. Една жена, която е доста смотана, сама отива при "вълчо" и му казва: "Изяж ме", анализира Кобилкина.

"Не, не това е синдромът на Синия кондом", поправи я светският хроникьор и неизменен естетски съветник Любомир Милчев-Денди. "Травмата при американците е оправдание на социалното поведение. Не знам защо книгата е наречена "50 нюанса сиво", след като трябва да е наречена "50 нюанса изчервяване", каза още той.

"По целия свят жените са незадоволени, дълги години", посочи Кобилкина.

"А в коя епоха жената е била задоволена?", прекъсна я Денди.

"Сега жената си търси начин да бъде задоволена. Сега или никога", поясни сексоложката.

"А знаете ли защо е незадоволена? Защото живеем в общество на нарцисизирани хедонисти. Във филма всичко е позволено - камшици, връзване", коментира Денди.

"Лошото е, че тийнейджърките ще израснат в епохата на тази книга - с този извратен богаташ. За мен да не спиш с жена, която обичаш, е извратено", категорична бе Кобилкина и допълни: "В залата на прожекцията бяхме 300 жени и трима мъже. Моят приятел беше ужасен. А аудиторията бяха жени под 25. Хилеха се, кефеха се и явно им харесваше".

"Явно са били на ръба на глупостта", заяви Денди.

Водещи новини

Още новини