Цеца заведе новия си мъж на почивка в Тайланд

share

Сръбската мега звезда реши да си даде заслужена почивка и да се посвети изцяло на новата си любовна авантюра. Папараци са успели да уловят Цеца Величкович на една от най-екзотичните дестинации в света – Тайланд.

Певицата е хваната да излиза от тюркоазените води на Тайландския залив по оскъден златист бански от последната колекция на Dolce & Gabbana.

Според източниците им обаче певицата не е сама, а е придружавана от тайнствен господин. Кой е мъжът до нея е най-обсъжданата тема в западната ни съседка и има много предположения за неговата самоличност. Едно обаче е сигурно – говори се, че мистериозният господин определено не е сърбин, а е а от някоя от съседните балкански държави и е много по-млад от нея.

В светските среди се коментира, че откакто поп-фолк певицата направи безспорно най- успешния си концерт в „Арена Армеец“ в София, все по често намира поводи за чести визити у нас. Може би посещенията й хич не са случайни.

В началото на годината Цеца бе засечена да оглежда терен за следващия й проект през лятото в Несебър.

Говори се, че концертът й на 21 август ще бъде най-зрелищния й, правен досега. Случайност или не, няма да се изненадаме, ако новата любов на изпълнителката на „Pile“ се окаже, че е българин. Но както повечето подробности, свързани с личния й живот, така и сега, Цеца ревностно пази от медиите самоличността на мъжа, спечелил сърцето й.

Водещи новини

Още новини