5 бързи и успешни идеи за 14 февруари

share

Наближава 14 февруари. Светът е жесток и винаги ще има амигос, които не са успели да дадат сърцето си на това красиво и опасно зло - жената. Надеждата не е изгубена, защото 14 февруари е нещо като бонус ниво на Super Mario и малцина остават на сушата. Къде се крият всички сингъл девойки на тази дата? Бихме казали, че са в Студентски град, но... абе, там са!

Време е да сложим край на черната статистика с любезното съдействие на Трифон, Вальо и тяхното вино! Представяме скромния план за действие:

1. Създай собствено събитие

Има твърде много самотни жени, които не искат да гледат лигавите постове със сърца, целувки и бонбони. Тези героини най-често пожелават дебел задник, диабет и други малки радости в живота на обвързаните - често хващат и препоръчваме да ходите внимателно по тънкия лед. Няколко телефона, един фейсбук и доста мераклии са напълно достатъчни, за да организирате нещо средно между сбирката на Хю Хефнър и мокрите сънища на Чарли Харпър. Не подбирайте жените и им позволете да извикат приятелки - дори не толкова привлекателните имат красиви и свободни познати, които да доведат. Задължително трябва да сте сигурни, че са необвързани и няма да домъкнат приятелите си! Свободни другари можете да откриете под всяко дърво и камък. Светът е голям и всички шансове са във Ваша полза. Трифон ще помага с каквото може!

Прочети повече ТУК.

Водещи новини

Още новини