Катарина за трети път продава девствеността си

share

Бразилската студентка Катарина Малиорини, която продаваше девствеността си, се прочу преди малко повече от година, когато получи от японец оферта от 780 хиляди долара.

Мераклията обаче не се яви да изконсумира покупката, а 20-годишната студентка сега прави трети опит да изтъргува най-свидното си, като твърди, че дори е получила предложение за брак. Последният търг за девствеността й е трябвало да продължи до 12 декември, но тя е решила да удължи срока до 12 февруари.

Решението й е провокирано от факта, че вместо да купят девствеността й, са й предложили брак. "Реших да продължа, защото аз получих предложение за брак от един арабски милионер и си мисля за това, настоящото предложение е свързано с възможността да се омъжа", казва Катарина пред The Huffington Post.

Мераклията да се ожени за 22-годишната студентка се оказва богат арабин, който владее 11 езика. "Той е много романтичен, и е между 35 и 40 г. Той е красив и много интелигентен човек .... Той живее в красива къща", хвали се девойката. Дали ще успее да си продаде девствеността на третия опит или пък ще има сватба, остава да разберем.

Водещи новини

Още новини