Британски общинар кръшка с извънземна

share

Извънземен любовен триъгълник се заформи във Великобритания

Членът на общинския съвет на град Уитби в северното графство Северен Йоркшир твърди, че има извънземна, в буквалния смисъл, любовница. 53-годишният автомобилен инструктор по професия дори има дете, наречено Зарка, от Кралицата-Котка. В специализирано предавене за странни явления мъжът е описал как протичат неговите интимни срещи от трети вид. Четири пъти в годината той съобщава на изгората си, че е готов за секс. Двуметровата Зарка, която има по четири пръста на ръцете си, го взима на летяща чиния, където се отдават на космически интимни ласки. Той обаче трудно си спомня бурните похождения и това, което остава в главата му от сексуалния опит, е обещанието на неговата любима, че той е на сигурно място.

Паркс също разказва как той и една от ученичките му били отвлечени от представители на космическа цивилизация по време на урок, но после бъдещата шофьорка била върната.

Общинарят споменава, че неговата съпруга и майка на трите му деца му създава проблеми, защото не одобрява извънземните му забежки. Но той твърди, че сексът с представител на друга цивилизация не може да бъде класифициран като изневяра.

На твърденията, че луд Саймън отговаря, че те са отправени от хора, които просто нямат такъв опит в космическия секс. Според него има много хора с връзки като неговата, но те се страхуват да си признаят. Общинарят посочва, че е напълно нормален човек и нищо не му пречи да изпълнява семейните си задължения, пише Нюзру.

Водещи новини

Още новини